Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa un pas endavant per posar en funcionament els habitatges per a ús social del municipi

Ple Municipal, 12 de novembre de 2020
Ple Municipal, 12 de novembre de 2020

El Ple municipal celebrat aquest dijous 12 de novembre ha aprovat per unanimitat el reglament del servei residencial temporal d'urgència que regula l'ús dels habitatges socials que aviat entraran en funcionament al municipi.

Es tracta de 2 pisos que s'utilitzaran per a donar acollida temporal a persones que ho necessitin. Els immobles estaran destinats a víctimes derivades de casos de violència de gènere tant del municipi com de la resta de la comarca o per a famílies que tinguin alguna urgència social, sigui fruit d'una necessitat econòmica o d'una emergència que impedeixi que puguin viure en la seva pròpia residència.

Les obres d'aquests habitatges ja estan finalitzades i ara s'estan realitzant els tràmits per tal de dotar-los de tot el mobiliari necessari perquè puguin ser totalment habitables i poder-los posar en funcionament.

Els pisos es troben ubicats en un edifici de titularitat municipal que va ser donat al consistori per un veí del municipi i on s'han realitzat les reformes interiors i exteriors necessàries perquè la finca tingui les condicions idònies per a viure-hi.