Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa un reconeixement a Vicenç Llorens Concustell, qui va ser regidor en l'anterior legislatura

L'Ajuntament ha fet un reconeixement pòstum al regidor Vicenç Llorens Concustell, qui va ser regidor de govern en l'anterior legislatura i qui va traspassar el juliol del 2020.

El reconeixement s'ha celebrat en seu plenària aquest dijous 9 de novembre. L’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, ha destacat l’àmplia trajectòria de Llorens, qui va ser regidor de govern, de l’oposició i portaveu del seu grup municipal. El regidor Felip Echarri, qui havia compartit grup amb Llorens, ha estat l'encarregat de fer entrega d'un record a la seva filla i la seva dona, presents a la sala.

Echarri ha destacat de la seva figura la seva dedicació i treball incansable al servei de la comunitat i el seu tracte amable i respectuós.

Vicenç Llorens Concustell va iniciar la seva implicació en la política municipal l'any 2011 com a regidor pel grup municipal de Convergència i Unió. El maig del 2019 va encapçalar la llista de Junts per Sant Fruitós a les eleccions municipals i finalment el juny de 2020 va passar a formar part del Govern Municipal.