Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha entregat aquest dilluns, mascaretes a tots els infants de 3 a 14 anys del municipi

Aquest dilluns al matí, s'ha realitzat l'entrega porta a porta de la primera unitat de mascaretes pels infants d'entre 3 i 14 anys de Sant Fruitós de Bages.

En total, el personal de la brigada municipal i voluntaris de protecció civil han repartit 2.500 unitats d'aquest material per tal que els infants puguin sortir de casa protegits.

La segona unitat de mascaretes es repartirà a les llars el proper dilluns 4 de maig. En aquest sentit informem que s'ha detectat que el tallatge de les mascaretes entregades és d'una mida molt justa per a alguns infants i en la pròxima entrega es donarà una talla superior a la rebuda aquest dilluns. 

Recordem que aquestes mascaretes tèxtils estan elaborades amb teixit 100% polièster de 3 capes, amb eficàcia per filtrar aerosols del 92% i del 90% en la filtració de partícules. Es poden rentar fins a un màxim de 105 vegades a una temperatura màxima de 35 graus i són d'assecat ràpid.