Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages homenatja al santfruitosenc Pere Menéndez - Arango Tost amb motiu del seu 100è aniversari.

Aquest dimecres 22 de maig de 2024 l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha volgut acompanyar a Pere Menéndez- Arango Tost, coincidint amb el dia del seu 100è aniversari.

El Pere va néixer a Castellterçol el 22 de maig de 1924, el seu pare era mestre i republicà, el que va empènyer a la família a l'exili a França. Ja d'adult va continuar amb la tradició familiar i va treballar a l'institut Lluís de Peguera de Manresa i juntament amb els seus germans va fundar l'acadèmia Menéndez Arango, a Manresa.

En un viatge familiar a Menorca va conèixer a la seva actual dona, la Heidi, qui vivia a Colònia (Alemanya) amb la seva família i des del viatge no es van tornar a separar.

Fa més de trenta anys que es van instal·lar a Pineda de Bages i aquest dimarts l'alcalde del municipi, Joan Carles Batanés i la regidora d'atenció a les persones, Núria Clarella, l’han acompanyat en aquest dia tant especial i li han fet entrega de la medalla centenària de la Generalitat, un símbol que distingeix a les persones centenàries de Catalunya.