Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la fundació AMPANS estrenyen lligams de col·laboració

D'esquerra a dreta: Toni Espinal, director general d'AMPANS i Àdria Mazcuñán, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages.
D'esquerra a dreta: Toni Espinal, director general d'AMPANS i Àdria Mazcuñán, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la fundació AMPANS han signat aquest dijous un conveni de col·laboració per tal que l'entitat pugui portar a terme els projectes i activitats previstos pel Centre Ocupacional La Sagrera.

Amb aquest conveni, el consistori es compromet a cedir a l'entitat l'ús d'equipaments municipals per tal que els usuaris puguin utilitzar-los per a fer les seves activitats i alhora a treballar per tal que els usuaris del centre es puguin integrar al municipi fent activitats de voluntariat o servei i establint col·laboracions amb les entitats i centres educatius del municipi.

Per la seva part, la Fundació AMPANS es compromet a fer activitats al municipi, a participar en els diferents esdeveniments que s'organitzin i a col·laborar amb projectes de l’Ajuntament, dels centres educatius i de les entitats del municipi.

El Servei de Centre Ocupacional de Sant Fruitós Bages La Sagrera està ubicat a l'edifici de l'escola de Música i actualment atén a 24 persones, veïnes del poble o de zones properes. L'obertura d'aquest centre al municipi ha permès que les persones que requereixen un recurs de teràpia ocupacional no s'hagin de desplaçar a pobles veïns i se les ha dotat de més autonomia personal.

La signatura del conveni, que serà vigent fins el 31 de juliol de 2024, l'han realitzat l'alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan i el director general de la Fundació Ampans, Toni Espinal, acompanyats de la responsable del Servei Ocupacional d'AMPANS, Cristina Llohis d'una educadora del CO La Sagrera i d'usuaris del servei.