Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages modifica l'ordenança fiscal que regula la instal·lació de terrasses per facilitar la burocràcia als titulars de llicències

Els establiments de restauració se'ls renovarà de forma automàtica la seva sol·licitud sempre que ja l'hagin sol·licitat en exercicis anteriors.

El ple ordinari del mes de maig de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat, amb el suport de tot el plenari, la modificació de l'ordenança fiscal que regula l'ocupació de la via pública per a la instal·lació de terrasses.

La modificació d'aquesta ordenança fiscal implica, com a canvi més significatiu, una nova gestió de les sol·licituds d'instal·lació d'aquestes, amb l'objectiu d'evitar burocràcia als titulars de llicències.

Un cop entri en vigor aquesta modificació, les persones que ja hagin sol·licitat la instal·lació de taules i cadires a la via pública en anteriors anualitats, se'ls renovarà de forma automàtica la sol·licitud i se'ls girarà la quota corresponent, sense que hagin de realitzar els tràmits cada exercici.

Es preveu que aquesta nova regulació entri en vigor la pròxima temporada baixa, la que s'estableix de novembre a abril.