Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament obre gratuïtament les piscines i amplia l'horari de l'Esplai per ajudar a la ciutadania a fer front a l'onada de calor

Els pròxims dies 17, 18 i 19 de juny, tots els veïns i veïnes del municipi podran accedir a les piscines municipals de forma gratuïta, una mesura que ha pres l'Ajuntament per tal d'ajudar a la ciutadania a combatre l'onada de calor. L’horari d’obertura de les piscines és des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre. Per tal de poder entrar serà necessari presentar el DNI.

Per altra banda, un dels col·lectius més vulnerables davant les altres temperatures, la gent gran, també podrà disposar de l'Esplai de la gent gran en horari de matí, de les 9 a la 1 del migdia, i de tarda, com ja és habitual, de les 3 a les 8 del vespre.

A banda, des de l'Ajuntament s'informa que també es disposa dels equipaments de la Biblioteca i del Nexe- Espai de Cultura com a espais climatitzats i que són de gaudi públic.

Aquestes novetats han estat anunciades a través d'un BAN municipal que també incorpora les recomanacions per fer front a les altres temperatures:

- Beure aigua fresca de forma regular encara que no es tingui set.
- Tancar durant el dia les persianes i finestres i a la nit obrir-les per refrescar la casa.
- Procurar que els animals de companyia no estiguin al sol i estiguin hidratats.
- Evitar el sol directe. Portar una gorra o barret al carrer i procurar caminar per l'ombra.
- Evitar sortir a les hores de més calor i les activitats físiques intenses.

Des de l'Ajuntament també recordem que la comarca del Bages es troba a nivell 2 del pla ALFA a causa de l'elevat risc d'incendi. Demanem a la ciutadania que sigui prudent per tal de minimitzar aquest risc.

Arxius Adjunts