Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza 2 tallers formatius per fer front a les aturades cardiorespiratòries

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza dues sessions formatives gratuïtes per aprendre com actuar davant d’una aturada cardiorespiratòria i com funcionen els desfibril·ladors que hi ha instal·lats al municipi.

Aquest dimecres 25 de maig a les 7 de la tarda al Nexe, es realitzarà una conferència on s’explicarà què és una aturada cardiorespiratòria, com actuar i quin és el funcionament d’un desfibril·lador. Pel dimecres següent, 1 de juny, hi ha programat un taller , a les 19 hores al Nexe, on es posarà en pràctica tot allò après en la sessió anterior. A més a més, està previst que durant el mes de juny s’ofereixi formació al personal de l’Ajuntament, als tècnics esportius i al personal dels equipaments municipals per tal que puguin estar preparats en cas de necessitat.
Recordem que Sant Fruitós de Bages compta amb 4 desfibril·ladors fixes, ubicats a la Biblioteca Municipal, a la Policia Local, al Pavelló d’Esports i al Nexe; 1 de compartit entre el Camp de futbol i la Piscina Municipal i la policia local també disposa d’un cotxe equipat amb un desfibril·lador les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.