Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza una sortida per veure el nou musical de la Cubana

El proper dissabte 3 de desembre l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha organitzat un autobús per anar a veure “Gente Bien” el darrer musical de la companyia La Cubana que s’està representant al Teatre Coliseum de Barcelona.


La Cubana sempre ha cantat i ballat en tots els seus espectacles, més aviat malament que bé i sempre utilitzant l’art del “dissimulo”. Ara es veuen obligats “per raons de pes” a fer un musical seriosament. El perquè: Ja ho veureu. Per fer aquest musical, La Cubana fa servir d’excusa Gente Bien, un sainet molt divertit escrit per Santiago Rusiñol l’any 1917. Han creat un “especial” viatge en el temps on els personatges de Rusiñol ens descobreixen que la necessitat d’aparentar no té mida, ni època, ni data de caducitat.
La sortida serà el dissabte 3 de desembre a les 7 de la tarda des del Nexe- Espai de Cultura i ja es poden comprar les entrades al preu de 39 € (entrada platea + servei d’autobús) fins el proper dijous 24 de novembre. Les inscripcions poden realitzar-se a l’àrea d’atenció a les persones de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages, ubicada al carrer Padró 72-74.