Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages participa en el Dia Denso

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, i el regidor de promoció econòmica Xavier Racero, han participat aquest dissabte al Dia Denso, una jornada lúdica organitzada per la multinacional japonesa instal·lada a polígon de Santa Anna de Sant Fruitós de Bages.

Durant la jornada, els més de 1000 assistents van poder visitar la planta de producció, conèixer de primera mà les renovades instal·lacions i gaudir de les nombroses activitats programades als jardins exteriors: rocòdrom, tallers infantils, inflables, classes de salsa, música en directe,...

Paral·lelament en el marc del 25è aniversari de l’empresa, és van plantar 25 plantes d’espècies autòctones i d’origen japonès al nou jardí de les instal·lacions. L’alcalde i el regidor van poder plantar junt amb el president de la companyia un bambú en aquest nou jardí que s’ha renovat seguint el concepte de xero garden que requereix poca aigua i que aconseguirà un estalvi de 7 milions de litres d'aigua de rec cada any. També van poder participar al ritual de la Cerimònia del Te per aprofundir una mica més en el coneixement de la cultura japonesa.

Imatges relacionades