Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages presenta oficialment els Benet Games

<br />L'alcalde del municipi remarca l'objectiu de convertir el festival en una fira de referència en l'àmbit esportiu, familiar i d'oci del territori català

Aquest dimecres ha tingut lloc a la zona del Bosquet de Sant Fruitós de Bages la presentació oficial dels Benet Games, una fira organitzada per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages els propers dies 1 i 2 d'octubre que comptarà amb més de 40 activitats per a nens de totes les edats, proves competitives i exhibicions. L'acte, que s'ha celebrat al mateix lloc on s'ubicarà el festival, ha començat amb una breu presentació de l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés. L'alcalde ha remarcat que "l'objectiu és convertir els Benet Games en una fira de referència en l'àmbit esportiu, familiar i d'oci del territori català".
S'ha donat pas a Xavier Bas, subdirector general de Gestió de Públics de Fundació Catalunya La Pedrera, i seguidament s'ha fet l'explicació general d'un projecte que després de tres edicions es consolida en l’agenda de propostes lúdiques de primer nivell de la Catalunya Central.

Esport, natura i música. Aquests són els elements que defineixen la fira i en els quals s'ha fet èmfasi durant la presentació. Enguany, els Benet Games comptarà amb més de 40 activitats a l'aire lliure: passejades amb ponis i cavalls, bateig de submarinisme, iniciació al paddle surf, tallers d'skate, patinet i longboard, tirolines de 50m i 100m, vol captiu amb globus aerostàtic i exhibicions de BMX i snowboard, entre moltes altres. El diumenge a la una del migdia tindrà lloc a l'escenari principal dels Benet Games (ubicat davant el Bosquet de Sant Fruitós de Bages) el concert del grup de pop-rock català i de gran èxit entre els joves Terapia de Shock. Aquest serà l'acte de cloenda d'un festival que es preveu més participatiu que mai.

Per poder realitzar algunes de les activitats, serà necessari adquirir Benets (moneda del festival que equival a 1€). Dins el mateix recinte hi haurà tres punts on aconseguir-ne, però també es poden adquirir prèviament a través de promocions que ofereixen Llet Nostra i el Forn de Cabrianes o retallables amb Benets gratuïts a les edicions impreses dels mitjans de comunicació que col·laboren amb els Benet Games, com ara Regió 7, El Punt Avui i L'Esportiu.
Més informació sobre els Benet Games a www.benetgames.cat