Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa 6 cursos de formació gratuïts

L'Ajuntament de Sant Fruitós aposta, un any més, pels Tallers Ocupa't , una sèrie de propostes formatives gratuïtes, orientades a diferents col·lectius de professionals, que es troben en recerca activa de feina i que volen incrementar la seva ocupabilitat i millorar les seves competències personals.

En aquesta nova edició, que ha començat aquest mes de setembre, s’han planificat 6 cursos que es realitzaran al Nexe- Espai de Cultura.

La primera de les propostes és un curs sobre la imatge personal per a la recerca de feina que va començar el passat divendres i que tindrà una segona sessió divendres vinent de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

El dijous 5 d’octubre serà el torn de la formació adreçada a millorar en l’entorn digital amb el curs “La teva empremta digital a les xarxes socials” que es cursarà des de 2/4 de 10 fins a les 11 del matí.

El tercer curs programat porta per títol “Troba el teu element”, i es treballarà per encaminar als assistents a buscar el seu camí laboral. La formació serà el dimarts 10 d’octubre de 6 a 2/4 de 8 del vespre.

El següent curs programat, “Alfabetització digital per a la recerca de feina”, es durà a terme els dies 16, 18 i 20 d’octubre de les 9 del matí a la 1 del migdia.

La cinquena de les propostes és un curs de “Manipulació d’aliments i al·lèrgies i intoleràncies alimentàries”, que es realitzarà el dies 8 i 10 de novembre de les 4 de la tarda a les 8 del vespre.

Finalment, el darrer dels cursos serà “d’Operador de carretons elevadors”, que es portarà a terme els dies 21 i 23 de novembre, des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia.

Aquests cursos són gratuïts i es prioritzaran els usuaris inscrits en el Servei Local d’Ocupació en recerca de feina. Per a inscriure’s cal dirigir-se al Nexe - Espai de Cultura i contactar amb el Club de la Feina o amb el Nexe Jove o fer-ho per correu electrònic a garridoos@santfruitos.cat o al nexejove@santfruitos.cat