Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa les caminades "Aigua i memòria" per donar a conèixer la importància de l'aigua al municipi

El diumenge 18 d'octubre es duran a terme les caminades "Aigua i memòria", una proposta lúdica-esportiva per conèixer de primera mà la història de l'aigua i la Sèquia a Sant Fruitós de Bages. Per tal que tothom pugui gaudir d'aquesta activitat, s'han programat 2 itineraris de diferent durada.

La primera de les rutes, la caminada de llarg recorregut, serà de 10 km i amb poc desnivell, i recorrerà els horts de La Sagrera per continuar vorejant el polígon de Sant Isidre fins arribar a Sant Iscle, a continuació s'arribarà al Parc de l'Agulla resseguint el recorregut de la Sèquia per retornar a Sant Fruitós de Bages. Aquesta ruta començarà a les 8 del matí des de l'Era de Cal Vallbona, davant del Museu Municipal.


La proposta de ruta familiar serà una caminada circular d'uns 5 km que mostrarà més en detall la zona dels horts de La Sagrera passant per l’ermita de Sant Isidre. Aquesta caminada sortirà a les 5 de la tarda des de l'Era de Cal Vallbona.

Aquesta activitat s’organitza conjuntament amb el Parc de la Sèquia i amb el guiatge de Dinàmic Guies.

Les persones interessades a participar-hi s'han d'inscriure prèviament https://entradas.codetickets.com/entradas/caminada:-aigua-i-memoria/ajuntamentsantfruitos/online

Recordem que cal portar calçat còmode i que l'activitat no inclou avituallament.