Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ajuntament de Sant Fruitós de Bages proposa construir un segon pavelló municipal a la nova escola Pla del Puig

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages proposarà un conveni amb el Departament d’Ensenyament per tal de construir un segon pavelló municipal ubicat dins l’àmbit del nou CEIP Pla del Puig.

L’ajuntament va cedir uns terrenys a Generalitat per tal de construir les edificacions definitives del CEIP Pla del Puig. En aquest solar, el Departament té projectat edificar la nova escola, que inclou la construcció d’un gimnàs escolar pel centre.

En paral·lel, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages considera necessari la construcció d’un segon pavelló al municipi i proposa convertir aquesta proposta de gimnàs en un nou pavelló que s’utilitzaria com a gimnàs pel centre educatiu en horari lectiu i com a poliesportiu municipal fora de l’horari escolar.

La construcció d’aquest edifici a l’entorn del CEIP es considera molt adient per part del consistori ja que, per una banda es troba molt proper a les altres instal·lacions esportives existents, i per altra banda els alumnes del centre disposarien d’una instal·lació esportiva més gran i més ben equipada.

Aquesta proposta de conveni especifica que l’Ajuntament assumirà el cost de construcció del nou equipament i també es farà càrrec de les despeses derivades del funcionament del pavelló esportiu.