Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages regalarà una mona de pasqua a totes les famílies amb infants del municipi

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages regalarà a totes les famílies del municipi amb infants d'entre 0 i 10 anys, una mona de pasqua per tal que no es quedin sense celebrar aquesta tradició tan nostrada. 

En total, seran 750 les famílies que podran gaudir d'aquest dolç tan especial el proper dilluns de Pasqua. També s’entregaran una desena d’unitats a la residència per a la gent gran del municipi per tal que puguin celebrar el dilluns de Pasqua.

Amb aquesta iniciativa el govern municipal vol que cap nen o nena del poble es quedi sense aquest pastís pel fet que els seus padrins no han pogut desplaçar-se fins al seu domicili.

Aquestes mones, gentilesa del consistori, estaran elaborades pels comerços pastissers del municipi Lo Dolç, Pastisseria Dani, Forn de Cabrianes i Agustí Pastisser.

Els dolços seran entregats als domicilis entre el diumenge a la tarda i el mateix matí de dilluns de Pasqua per les mateixes pastisseries, pels voluntaris de Protecció Civil i per la Policia Local, per tal que cap família amb infants es quedi sense aquesta celebració tan especial.