Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages repartirà 2 mascaretes certificades per a tots els infants d'entre 3 i 14 anys del municipi

La primera unitat d'aquestes mascaretes arribarà als domicilis el proper dilluns 27 d'abril.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages repartirà, de forma gratuïta, 2 unitats de mascaretes a tots els infants empadronats al municipi d'entre 3 i 14 anys, l'edat dictada per l'Estat per a poder realitzar sortides puntuals de casa a partir del proper dilluns dia 27 d'abril.

En total es repartiran unes 2.500 unitats de diferents talles adequades a cadascuna de les edats dels infants. En aquest sentit s'han establert 4 talles entre les diferents franges d'edat: de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys, de 9 a 12 anys i de 13 a 14 anys.

Aquestes mascaretes tèxtils estan elaborades amb teixit 100% polièster de 3 capes, amb eficàcia per filtrar aerosols del 92% i del 90% en la filtració de partícules. Es poden rentar fins a un màxim de 105 vegades a una temperatura màxima de 35 graus i són d'assecat ràpid.

La primera de les mascaretes arribarà als domicilis el dilluns 27 d'abril i la segona unitat es repartirà a les llars el dilluns 4 de maig.

El repartiment d'aquest material es realitzarà tenint en compte el padró municipal. En aquest sentit, si alguna família vol informar d'alguna incidència en les seves dades, pot trucar a l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores, a través del telèfon 93 878 97 00 per tal que es pugui realitzar el repartiment correctament.