Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages sanciona els abocaments incívics a la via pública

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert 11 expedients sancionadors per abocament indegut de residus a la via pública.

Les principals infraccions que s'han expedientat són per l'abocament de residus en punts no establerts, principalment fora dels contenidors.

El municipi compta amb una ordenança municipal de gestió de residus que tipifica aquestes sancions amb multes que poden arribar als 1.500 €.

Es recorda que no està permès abandonar cap mena de residu a la via pública i és obligatori utilitzar els contenidors corresponents o la deixalleria municipal. En cas de necessitar desfer-se d'objectes voluminosos, cal trucar al 93 878 97 00 per tal de sol·licitar aquest servei especial de recollida.

L'Ajuntament compta des del passat mes de setembre amb un agent cívic que vetlla pel compliment d'aquesta ordenança i per tal que propietaris d'animals de companyia mantinguin els carrers lliures d'excrements d'animals.

La implicació ciutadana és bàsica per assegurar la salut de les persones, la seguretat ciutadana i alhora protegir l'entorn urbà i preservar el medi ambient.