Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ajuntament de Sant Fruitós de Bages signa un conveni de col·laboració per l'edició del setmanari Montpeità

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages signa un conveni de col·laboració amb l’Associació Brogit Difonem Cultura de Sant Fruitós de Bages per l’edició del setmanari d’informació local Montpeità.

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages celebra que l’edició en paper del setmanari Montpeità hagi retornat de la mà de l’Associació Brogit Difonem Cultura de Sant Fruitós de Bages. En aquest sentit la voluntat del consistori és ajudar a l’entitat sempre que sigui possible per tal de donar a la ciutadania un servei més, un element més, de difusió general i cultural del municipi.

Per aquest motiu s’ha signat un conveni de col·laboració que estableix que l’associació Brogit Difonem Cultura editarà setmanalment el Montpeità incloent informacions del consistori i de les entitats i associacions locals i alhora potenciarà la participació ciutadana en els actes que es duguin a terme a Sant Fruitós de Bages.

Per la seva banda l’ajuntament destina 1.500€ del pressupost municipal per tal de col·laborar en l’edició del setmanari, es compromet a cedir un espai a l’edifici de “les Monges” de Sant Fruitós de Bages per tal de poder desenvolupar les tasques de redacció i es compromet a col·laborar amb la redacció del mateix fent arribar totes aquelles informacions i material gràfic que siguin d’interès pels lectors del municipi.