Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ajuntament de Sant Fruitós de Bages sorteja 4 entrades per gaudir de l'Ecorail

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha sortejat 2 entrades dobles per a gaudir d’una ruta amb l’Ecorail del Cardener entre les persones que van apropar-se a l’estand de promoció turística de Sant Fruitós de Bages durant els Benet Games.

Els afortunats han estat la Rosa Segura Roig i el Josep Estrada Guitart. Els regidor de promoció econòmica i turisme de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Xavier Racero, els ha fet entrega de dues entrades per a cada guanyador, que podran utilitzar qualsevol dissabte o diumenge per gaudir d’aqueta iniciativa turística que s’inicia a Callús i que finalitza a Sant Iscle.

L'Ecorail del Cardener és un projecte innovador, original i únic a Catalunya i a l'Estat, que aprofita les vies ferroviàries del territori per convertir-les en un sistema de transport turístic. El recorregut té 8 quilòmetres, entre el poble de Callús i el Mas de Sant Iscle a Sant Fruitós de Bages. L'entorn natural que envolta aquest tram aporta gran valor al trajecte, amb magnífiques vistes a Montserrat, al Pla de Bages i al paisatge del Cardener. S'utilitzen vehicles lleugers, el ciclorail i el trenpat, que tenen en comú la lleugeresa, la simplicitat i la baixa velocitat a la qual es desplacen.