Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós demana la col·laboració de la policia local i d'agents cívics de Manresa, a l'entorn de l'escola La Flama

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages està realitzant el servei de seguretat viària pels infants durant les hores d’entrada i sortida del recinte escolar així com la neteja i altres serveis associats a l’activitat escolar tot i que el centre és de titularitat manresana.

La policia local de Sant Fruitós de Bages realitza, freqüentment, tasques de distribució del trànsit i de seguretat viària a l’entorn de l’escola La Flama, per tal d’evitar problemes de mobilitat i per a garantir la seguretat de les famílies. No obstant això, el centre escolar de La Flama tot i trobar-se ubicat a Pineda de Bages pertany a la xarxa d’ensenyament de Manresa.

Per aquest motiu l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i la regidora d’Ensenyament, Mònica Cruz, després de reunir-s’hi, han enviat una carta al Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, el Sr. Ramon Bajona, peticionant-li una reunió a tres bandes amb la presència del consistori manresà per tal de desencallar el tema i optar per noves solucions.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages apunta com a possible solució, la presència d’agents cívics a l’escola per tal de vetllar per la correcta mobilitat viària de les famílies que porten els seus fills amb vehicle propi a l’escola i alhora per garantir la seguretat viària i el descans dels veïns de la zona residencial de Pineda de Bages.