Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós potencia la pràctica del futbol al municipi

<br />L’Ajuntament dóna suport a la promoció de la pràctica del futbol com a activitat saludable entres els infants i joves del municipi a través de la signatura de convenis amb el FC Fruitosenc i l’Escola de Futbol del municipi.

El consistori segueix promovent l’esport al municipi com a pràctica saludable i com a eina d’aprenentatge de valors. És per aquest motiu que, un any més, col·labora amb les dues entitats que impulsen la pràctica del futbol al poble.

Per una banda l’Escola de de Futbol rebrà una subvenció de 5.500€ per tal de gestionar els entrenaments i la competició de les categories Aleví, Benjamí i Prebenjamí i també per a l’organització del Premi Riu d’Or on es valora la transmissió de valors a través de l’esport.

Per altra banda l’entitat FC Fruitosenc rebrà una subvenció de 7.000€ per tal de gestionar els entrenaments i competicions dels diferents equips del club i treballar per a la transmissió de valors com la disciplina, l’amistat i l’esforç mitjançant la pràctica d'aquest esport.