Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament dona suport al Col·lectiu de Recerca Històrica per tal que promocionin el patrimoni local i facin tasques de suport en la gestió del Museu Municipal

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·lectiu de Recerca Històrica del municipi per tal que aquesta entitat faci activitats de promoció del patrimoni local i continuï col·laborant en la gestió del Museu de la Memòria de la vinya i el vi, tal com ha fet en els darrers anys.

El conveni estableix que l'entitat assessorarà el Museu en la seva tasca de recuperació del patrimoni cultural del municipi i donarà suport per tal d'inventariar els diferents objectes que s'hi poden veure, així com ajudarà en la restauració de les peces que puguin estar malmeses.

Alhora el conveni també estableix que l'entitat s'encarregarà de l'obertura de l'equipament, tots els diumenges d'11 a 13 hores, i organitzarà activitats de promoció del patrimoni i de l'art del municipi.

Aquest conveni, que està dotat amb una subvenció de 3.000 €, ha estat signat per alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñán Claret, i la presidenta del Col·lectiu de Recerca Històrica Pilar Purtí i Sors.