Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament executarà obres complementàries al casal d'entitats per a poder ser beneficiari d'un ajut de gairebé 450.000 euros.

L’atorgament de la subvenció requereix l’execució de treballs per millorar l’eficiència energètica de l’edifici.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages executarà obres complementàries de millora de l'eficiència energètica de l'edifici de l'antic ajuntament per tal de poder beneficiar-se d'un ajut de 449.260€ emmarcat en el Programa de Impulso a la Rehabilitación de los Edificios Públicos (PIREP).

Aquesta línia d'ajuts dels fons Next Generation va destinat a la rehabilitació d'equipaments amb l'objectiu que, que un cop finalitzades les obres, els edificis tinguin un cost energètic com a mínim un 30% inferior al d’abans de la rehabilitació.

Per tal de complir amb aquest requisit, l'Ajuntament contractarà els treballs necessaris que permetin que l'erari públic estalviï aquests gairebé 450.000 € que atorga la subvenció.

Per aquest motiu, tot i que les obres de rehabilitació de l'edifici de l'antic ajuntament, estan pràcticament finalitzades encara no es pot obrir aquest equipament a la ciutadania. En aquest temps en què es realitzaran les obres per millorar l’eficiència energètica, el govern municipal treballa per contractar el mobiliari per a poder usar adequadament el Casal.