Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament explica als empresaris dels polígons Riu d'Or- Casanova i Sant Isidre, les afectacions que comportaran les obres de la passera sobre la C-16c

Una quinzena de representats d’empreses dels polígons Riu d’Or-Casanova i de Sant Isisdre de Sant Fruitós de Bages han assistit aquest dimarts a una sessió informativa per tal de conèixer els detalls de l’obra de construcció de la passera sobre la C-16c i les afectacions que questes obres comportaran.

A la sessió van prendre-hi part el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Xavier Racero, l’arquitecte municipal, Joan Anglada, i dos representants de l’empresa encarregada d’executar el projecte.

Els empresaris van posar de manifest que consideren aquesta nova infraestructura una millora pel municipi i que servirà per resoldre el problema de mobilitat que hi ha actualment per a creuar la carretera d’una forma segura. Tot i això també van manifestar la seva preocupació per la mobilitat rodada de clients i proveïdors mentre durin les obres. En aquest sentit, tan l’Ajuntament com la direcció de l’obra, es van comprometre a mantenir informades a les empreses en tot moment i a mostrar-se oberts a solucions de millora en els diferents estats de l’obra.

Recordem que les obres de la passera sobre la C-16c van començar el passat 15 de setembre i han de finalitzar per contracte el 31 de desembre d’enguany.