Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament ha realitzat una campanya informativa a Pineda de Bages per tal d'informar als veïns l'entrada en funcionament de la nova reordenació dels carrers

En motiu de la nova reordenació del trànsit a la urbanització de Pineda de Bages, un agent cívic municipal en col·laboració amb la Policia Local, està realitzant una campanya informativa per tal d’avisar als conductors de la nova senyalització.

En aquest sentit la persona encarregada d’aquesta tasca ha repartit un total de 85 avisos entre els conductors que circulaven de forma errònia i s’han col·locat avisos als vehicles mal estacionats. Arran d’aquesta campanya s’elaborarà un informe i la Policia Local en realitzarà el seguiment oportú .

Per altra banda, també s’ha començat a treballar per definir estratègies conjuntes amb l’Escola La Flama per tal de regular i harmonitzar el trànsit especialment a les hores d’entrada i sortida del recinte escolar. És previst que a inicis del proper curs escolar ja siguin d’aplicació les pautes a seguir.

Està previst, alhora, que entrin en servei els semàfors d’incorporació a la carretera de Santpedor per facilitar l’entrada i sortida de vehicles des dels carrers interiors de la urbanització.