Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament i empresaris del municipi es troben per intercanviar visions sobre el teixit empresarial

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i diversos empresaris de l’ Associació de Parcs d’ Activitat Econòmica de Sant Fruitós de Bages (APAES) s’han trobat en un esmorzar empresarial aquest dimarts per a treballar plegats en benefici de totes les empreses ubicades al municipi.

L’alcalde, Joan Carles Batanés, i el regidor de promoció econòmica, Xavier Racero, han assistit a la trobada on hi van ser presents membres de la Junta directiva de l’entitat APAES així com empresaris dels diferents polígons d’activitat econòmica de Sant Fruitós de Bages.

En la trobada es va aprofundir en temes que afecten a l’activitat empresarial com la situació del POUM, la rebaixa de l’IBI, els projectes de senyalització als polígons, es van presentar de resultats de l’ estudi de la xarxa d’infraestructures de fibra òptica elaborat per la Diputació de Barcelona i també accions d’impuls empresarial com l’acte de reconeixement a les empreses que tindrà lloc el proper 19 de desembre a Món Sant Benet.

A banda també es van debatre i consensuar quines accions es duran a terme durant el 2018. La trobada va servir perquè els empresaris traslladessin les seves inquietuds i propostes al govern municipal.

Els esmorzars empresarials, se celebren en el marc del conveni subscrit entre les dues entitats i són espais d’informació, comunicació i aproximació entre les empreses i l’ Ajuntament per tal de trobar sinèrgies en benefici del teixit empresarial del municipi.