Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament i l'Associació Memorial Eduard Casajoana signen un conveni de col·laboració per fer possible l'edició d'enguany del Festival Internacional de Música Clàssica

L'Ajuntament subvenciona l'entitat amb 15.000€ per a la celebració del festival 2021.
D'esquerra a dreta: Alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan i Claret i la presidenta de l'associació Memorial Eduard Casajoana, Mireia Pintó.
D'esquerra a dreta: Alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan i Claret i la presidenta de l'associació Memorial Eduard Casajoana, Mireia Pintó.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l'Associació Memorial Eduard Casajoana, entitat organitzadora del Festival Internacional de Música Clàssica, ha establert un conveni de col·laboració per a la celebració de la 27a edició d'aquest festival.

El conveni està dotat amb una subvenció de 15.000 euros per a l'entitat per tal que pugui dur a terme l'organització dels 3 concerts que se celebraran els dies 8, 15 i 22 de juliol als jardins de Sant Benet de Bages.

A banda de la subvenció, l'Ajuntament facilitarà a l'entitat tota la logística d'organització dels concerts facilitant l'entarimat i el pati de butaques, així com el seu muntatge i recollida, i es comptarà amb el suport de la Policia Local i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil durant la celebració dels concerts.

El conveni ha estat signat per l'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan i Claret, i per la presidenta de l'Associació Memorial Eduard Casajoana, Mireia Pintó Garriga.

Paral·lelament també s'ha establert un conveni a 3 bandes amb la Fundació Catalunya La Pedrera, propietària de Món Sant Benet, per a l'ús dels diferents espais necessaris per a la celebració dels concerts. En l'edició d'enguany del festival el consistori assumeix el cost de 5.000 € per al lloguer dels espais dels jardins de Montserrat, els jardins de l'Absis i la sala Martí Gironell.