Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament i les empreses del municipi es troben per intercanviar visions sobre el teixit empresarial

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i 21 empreses dels diferents polígons d'activitat econòmica del municipi s'han trobat aquest divendres en un esmorzar empresarial per a treballar plegats en benefici de totes les empreses implantades al municipi.

Durant la trobada l'alcaldessa Àdria Mazcuñan i Claret, el regidor de promoció econòmica Felip Echarri i el regidor de seguretat David Ruiz, així com l'equip tècnic de l'àrea de promoció econòmica, han pogut posar al corrent a les empreses de les novetats en temes d'urbanisme que afecten els polígons i també sobre els serveis que estan en marxa des de l'Oficina de Promoció Econòmica.

Entre aquests, hi destaquen el servei de gestió energètica que permet a les empreses analitzar les despeses en consum, ajustar tarifes i reduir costos, a més d'assessorar sobre la implementació d'energies renovables.

Durant la trobada s'ha creat un espai de debat on s'ha parlat d'altres qüestions rellevants per les empreses i els polígons, com són la seguretat i la mobilitat.

Aquestes trobades són un espai important en què l'Ajuntament i les empreses es troben i comparteixen projectes, inquietuds i necessitats. Tant l'Ajuntament com la trentena de persones assistents han valorat molt positivament la trobada.