Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament i l'ICS Catalunya Central inicien un cicle de xerrades per a la cura del benestar emocional de la gent gran

Amb l'objectiu de cuidar la salut emocional de la gent gran del municipi i per tal d'oferir-los eines i recursos per a gaudir d'un envelliment actiu, l'Institut Català de la Salut (ICS) de la Catalunya Central i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages han programat un cicle de xerrades temàtiques.

Aquest divendres 30 de setembre, a les 10 del matí, es podrà prendre part a la primera sessió que porta per títol. Ens fem grans: què passa ara amb la nostra salut?

El dia 14 d'octubre es parlarà sobre com cuidar la salut mental, el 17 d'octubre sobre alimentació saludable i l'11 de novembre es realitzarà un taller per treballar la memòria.

Totes les xerrades són obertes a tota la ciutadania i especialment van destinades a les persones grans del municipi, familiars o persones cuidadores. Les sessions es faran gratuïtament l'Esplai i s'impartiran per part de personal de l’Equip d’Atenció Primària de Navarcles, Sant Fruitós i Santpedor especialitzat en la matèria que es tracti. No és necessari inscriure’s prèviament.