Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament impulsa importants millores a la zona esportiva del camp de futbol

Amb aquestes obres els esportistes del FC Fruitosenc i de l’Escola de futbol gaudiran d’unes instal·lacions més adequades i que tripliquen el seu espai


L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages aposta per l’esport realitzant millores a la zona esportiva del camp de futbol i el seu entorn. L’edifici de l’equipament que actualment allotja el bar, la sala de juntes, la consergeria i la sala d’infermeria, es redistribuirà per tal de tenir un recinte molt més funcional. En aquest edifici, de 224m2, s’hi distribuiran 3 despatxos, un magatzem, un gimnàs, la infermeria, la consergeria, una sala de juntes i una sala audiovisual. Aquesta millora comportarà eliminar els actuals barracons de l’escola de futbol per tal d’ubicar-los en aquest nou edifici.

El nou bar del camp de futbol s’aixecarà a la zona on actualment hi ha el berenador amb taules, cadires i zona de pícnic. En aquest nou espai s’hi construirà un bar amb terrassa exterior on es podrà accedir des de dins del recinte esportiu i des de l’exterior, fora de l’horari del camp de futbol. En aquest espai també és previst construir-hi una zona de jocs infantils de temàtica futbolística.

Pel què fa a les millores d’accessibilitat, a la zona del camp, es sectoritzaran els espais entre els diferents edificis per tal que només puguin tenir-hi accés el personal del club i els jugadors. A banda també es construirà un nou accés adaptat al camp de manera que el trànsit d’ usuaris sigui pel passadís existent entre el camp de futbol i el camp de futbol 7.

Pel què fa a l’exterior del recinte, s’urbanitzarà el camí que connecta el Camí Torrent Fonteta amb la part inferior que dona al Camp de Fútbol i també el camí lateral al camp de futbol 7 que donarà accés de mercaderies a la zona del nou bar.

Pel què fa a la pista exterior, està previst pavimentar-la de nou i millorar l’entorn enjardinant el talús existent, aprofitant que s’hi instal·larà el nou recinte de la caldera de biomassa.