Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament impulsa tallers per millorar el benestar de la gent gran

Cartell activitats gent gran
Cartell activitats gent gran

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, conjuntament amb l’Obra Social La Caixa, impulsa 2 tallers destinats a la gent gran del municipi per tal de donar-los eines per millorar el seu benestar i la seva autonomia.

El primer dels tallers que es realitzarà porta per títol “Viure com jo vull” i donarà eines als participants per a promocionar-los més autonomia, millorar el seu benestar emocional i afavorir el desenvolupament personal. La voluntat d’aquest curs és que els assistents identifiquin i reforcin les claus per viure millor. En aquest curs es tractaran aspectes com la motivació, la gestió del temps o la presa de decisions. Aquest taller s’impartirà totes els dilluns del 4 de febrer al 6 de maig de 10 a 2/4 de 12 del migdia a l’Esplai d’avis municipal.

El segon taller, “Alimenta el teu benestar”, oferirà les pautes i hàbits per tenir una alimentació saludable i equilibrada. Durant les 8 sessions del curs es tractaran aspectes sobre com seguir una dieta saludable, els hàbits a taula o l’alimentació en l’envelliment. Aquest taller s’impartirà cada dimecres des del 13 de febrer fins al 3 d’abril, de 10 a 2/4 de 12 del migdia a l’Esplai d’avis municipal.

Les inscripcions per ambdós tallers es poden realitzar a l’àrea d’atenció a les persones ubicada al carrer Padró 72 o per telèfon al 93 878 97 01.