Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament impulsa un cicle de caminades per a la gent gran del municipi

Es faran 3 sessions setmanals adaptades als diferents nivells dels participants.

A partir del dilluns 3 de maig, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ofereix 3 sessions setmanals de caminades dirigides a la gent gran. Aquesta nova proposta suposa una activitat segura per a les persones, ja que es realitza a l'aire lliure i amb distància de seguretat i durant la primavera es pot gaudir de la bona climatologia.

Aquestes sessions es realitzaran els dilluns, dimecres i dijous i cada dia anirà dirigit a un nivell físic determinat per tal que sigui una activitat on tothom s'hi pugui sentir còmode.

La sessió dels dilluns serà per a persones que no estan acostumades a caminar i es realitzarà a partir de 2/4 de 4 de la tarda.

Els dimecres la sessió anirà dirigida a persones que surten a caminar esporàdicament o que fa temps que no ho fan, però que ho havien fet. Aquesta sessió serà a les 10 del matí.

La proposta del dijous a les 6 de la tarda va dirigida a persones que habitualment ja surten a caminar.

El punt d'inici de l'activitat serà la zona d'aparcament del Centre de Pilates Elena Vers i les sessions aniran acompanyes per tècnics d'aquest mateix centre.

La participació en aquestes activitats és gratuïta però cal inscriure's prèviament a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament al telèfon 93 878 80 31, a partir del dilluns 26 d'abril.

Aquesta activitat s'iniciarà el dia 3 de maig i finalitzarà el dijous 17 de juny.