Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament impulsa un nou servei de canguratge gratuït per facilitar el temps de cures a les famílies

La proposta va dirigida a infants de 3 a 12 anys i es realitzarà durant els caps de setmana de desembre.

L'Ajuntament impulsa un nou servei gratuït de canguratge per tal de contribuir a l'harmonització de la vida familiar i personal, donant així resposta a les necessitats de conciliació existents, principalment per part de les dones, pel que fa a l'atenció dels infants a la seva cura.

Des de l'Ajuntament es considera que aquest temps de cures és un dret que moltes famílies no disposen, especialment les dones, a qui històricament se'ls ha atribuït el treball de la criança dels infants.

Aquest nou servei, que va dirigit a famílies amb infants de 3 a 12 anys, s'oferirà durant els tres primers caps de setmana d'aquest mes de desembre, els dies 3 i 4, 10 i 11 i 17 i 18 de desembre. L'horari del servei serà de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre.

La proposta es realitzarà el Nexe Espai Jove i els nens i nenes podran prendre part en diferents propostes de joc, tallers lúdics i altres activitats de lleure.

Les famílies interessades a fer ús del servei poden inscriure's per reservar plaça AQUÍ o dirigir-se directament al Nexe Espai Jove. Les places són limitades.