Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament impulsa una matinal de treball cooperatiu per recuperar els corriols afectats per l'incendi de Les Brucardes

La matinal serà el dissabte 2 de desembre i permetrà recuperar quatre corriols que han quedat inhabilitats.

L'incendi que el juliol del 2022 va afectar les Brucardes va deixar inhabilitades diferents zones naturals de la urbanització, entre elles alguns corriols on els veïns i veïnes passejaven i que ara estan inhabilitats.

Amb l'objectiu de retornar-los al seu estat, l'Ajuntament ha organitzat una matinal oberta a tota la ciutadania per tal que amb el treball conjunt de tothom, es puguin recuperar.

El Grup Excursionista Posa't en marxa ha estat l'encarregat de fer una inspecció a la zona i ha detectat un total de quatre corriols que han quedat perduts, concretament a la zona del bosc de Sant Genís i a la zona de la Tolega.

La matinal serà al dissabte 2 de desembre a les 8 del matí, amb punt de sortida al local de l'Associació de Veïns de la urbanització.

L'equip de voluntaris que vulguin participar-hi serà dividit en diferents grups de treball per tal de recuperar aquests camins, i ho faran amb l'ajuda dels voluntaris de l'ADF Pla de Bages que s'han ofert per a dur a terme les tasques més pesades i que requereixen ús de maquinària.

Els treballs consistiran principalment en la retirada de troncs i altres materials que obstrueixen el pas i en la col·locació de nova senyalització per a recuperar aquella que va calcinar el foc.

En finalitzar la jornada se celebrarà un esmorzar de germanor a la caseta de Les Brucardes.

Les persones que vulguin participar-hi ha d'inscriure's prèviament AQUÍ

Des de l'Ajuntament es vol agrair al Grup Excursionista Posa't em Marxa, a l'ADF Pla de Bages i a l’Associació de Veïns de Les Brucardes la seva bona predisposició per participar-hi.