Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament instal·la un radar informatiu a Pineda de Bages per tal de prevenir excessos de velocitat i evitar accidents.

Aquest passat mes de setembre s'ha posat en funcionament un radar informatiu mòbil a Pineda de Bages que controla la velocitat amb què circulen els vehicles a la urbanització, principalment per les avingudes Pla de Bages i Pirineus.

Des de l'Associació de veïns es va informar l'Ajuntament sobre la problemàtica que es trobaven els veïns en aquestes dues vies, on la velocitat està limitada a 30 km/h, i un gran nombre de vehicles circulaven a una velocitat superior.

El radar que s'ha col·locat, i que estarà en funcionament durant tot el mes d'octubre, informa els conductors sobre la velocitat a la qual estan circulant i no té efectes sancionadors. La seva funció és alertar als conductors que superen els límits de circulació, ajudant a corregir possibles excessos.

Alhora aquest dispositiu incorpora una programari que permet enregistrar la velocitat dels vehicles i analitzar posteriorment les dades.

Es preveu que durant el mes de novembre, un cop s'hagin estudiat les dades recollides, s'instal·li un radar que sancioni als vehicles infractors.