Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament introdueix el "tiquet menjador escolar bonificat" com a pal·liatiu a la manca de bus escolar dels migdies als seus barris perifèrics

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages destinarà 21.000€ per tal de fer front al servei de menjador dels alumnes empadronats al municipi que no viuen al casc urbà i que estudien en centres públics que es troben al nucli del poble.

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, destinarà una partida de 21.000€ per tal d’oferir servei de menjador bonificat al 50% per aquells alumnes empadronats al municipi però que viuen a Torroella de Baix, a La Rosaleda, a Les Brucardes i a Pineda de Bages per al proper curs escolar 2016/2017.

Aquesta decisió s’ha pres per tal d’oferir un ajut a les famílies que abans disposaven del servei gratuït de transport escolar als barris, al migdia, i que ara fa cinc anys va ser retirat per part de la Generalitat de Catalunya.

En govern municipal ha desenvolupat aquest projecte del “tiquet menjador escolar bonificat” com a una opció més racional en la despesa i més sostenible ambientalment que la d’introduir un bus escolar dels migdies als barris amb un cost fixe més elevat i amb un benefici directe menor sobre les famílies.

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages planificarà diferents reunions amb els barris i les AMPES per tal d’informar dels diferents aspectes d’aquesta bonificació.

 

Podeu trobar els models de sol·licitud i justificació AQUÍ