Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament millora la qualitat i la recepció del senyal de l'emissora de la ràdio municipal

També s’ha instal·lat una nova antena a la Torre de Sanmartí
Antena radioenllaç
Antena radioenllaç

Des d'aquest mes de març, la freqüència modulada de Ràdio Sant Fruitós arriba a totes les llars del municipi amb molta més qualitat sonora.

L'Ajuntament ha instal·lat un nou sistema de transmissió del radioenllaç als estudis radiofònics, situats al Parc del Bosquet.

Aquest sistema connecta els estudis amb l’antena d'emissió situada a la Torre Sanmartí. A causa de la seva antiguitat i ubicació, aquest dispositiu sovint presentava deficiències que interrompien l'emissió a través de l'FM, o en altres ocasions la qualitat del so que arribava a les cases no era l’adequada.

Els treballs que s'han realitzat han consistit, per una banda, en la reposició de tots els connectors i cablejat, i per l'altra, per millorar encara més la qualitat del senyal, s'ha desplaçat i instal·lat una nova torre per l'antena parabòlica a un altre punt de la coberta de l'emissora per tal d'evitar les interferències que podia provocar l'arbrat del parc i dels edificis propers.

Aquest mateix dijous, l'emissora també ha estat objecte d'una important millora amb el canvi de l'antena de la Torre de Sanmartí per una nova instal·lació que permetrà ampliar la potència d'emissió en FM.

Per altra banda, durant el passat mes de març també es van realitzar treballs de pintura a l'edifici del Bosquet.