Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament millora la seu electrònica municipal per tal de facilitar els tràmits a ciutadania

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages està realitzant millores a la seu electrònica municipal per tal que la ciutadania tingui accés d'una manera més fàcil als diferents tràmits administratius disponibles.

Les relacions entre la ciutadania i l'administració es realitzen, cada vegada més sovint, de forma electrònica, i els usuaris i usuàries que no mantenen una relació habitual amb l'Ajuntament, sovint tenen dificultats per a trobar les tramitacions que necessiten.

Per tal de facilitar aquesta recerca, el consistori ha categoritzat les diferents tramitacions de la seu electrònica, en funció del seu àmbit. Paral·lelament, també s'ha introduït un cercador per tal de facilitar la recerca en cas de no conèixer quina és la categoria de l'àmbit que es busca.

Aquesta millora també introdueix referències a la normativa aplicable i els formularis utilitzats en cada matèria, així com enllaços a altres plataformes de tramitació electrònica.

Des de l'Ajuntament es continuaran introduint millores per facilitar la relació de les persones amb l'administració electrònica. Recordem que el passat mes de desembre va posar-se en funcionament el servei Connecta’t, un punt de suport presencial on la ciutadania pot rebre ajuda per a realitzar tràmits electrònics. El servei Connecta't està ubicat a l'Oficina de Recuperació Econòmica del municipi, a l'edifici del Nexe- Espai de Cultura, i està obert els dimarts de 9 a 11 del matí i els dijous de 5 a 7 de la tarda.