Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament obre gratuïtament les piscines als veïns i veïnes del municipi per ajudar-los a fer front a l'onada de calor

Els pròxims dies 15, 16 i 17 de juliol, tots els veïns i veïnes del municipi podran accedir, de manera excepcional, a les piscines municipals gratuïtament, una mesura que ha pres l'Ajuntament per tal d'ajudar a la ciutadania a combatre l'onada de calor, tal i com ja es va fer el passat mes de juny.
L’horari d’obertura de les piscines és des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre. Per tal de poder entrar serà necessari presentar el DNI.

Durant aquests tres dies no es vendran entrades de dia per tal de controlar l’aforament del recinte.

A banda, des de l'Ajuntament s'informa que també es disposa dels equipaments de la Biblioteca i del Nexe- Espai de Cultura com a espais climatitzats i que són de gaudi públic.

Aquestes novetats han estat anunciades a través d'un BAN municipal que també incorpora les recomanacions per fer front a les altres temperatures:

- Beure aigua fresca de forma regular encara que no es tingui set.
- Tancar durant el dia les persianes i finestres i a la nit obrir-les per refrescar la casa.
- Procurar que els animals de companyia no estiguin al sol i estiguin hidratats.
- Evitar el sol directe. Portar una gorra o barret al carrer i procurar caminar per l'ombra.
- Evitar sortir a les hores de més calor i les activitats físiques intenses.

Des de l'Ajuntament també es recorda que la comarca del Bages es troba a nivell 2 del pla ALFA a causa de l'elevat risc d'incendi i es demana a la ciutadania que sigui prudent per tal de minimitzar aquest risc.

Arxius Adjunts