Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament obre un nou servei per ajudar a les empreses a buscar la millor ubicació pel seu negoci

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha posat en funcionament un nou servei de localització empresarial per tal d'ajudar a les empreses amb projectes d'expansió, a trobar la millor ubicació dins els diferents polígons del municipi.

Aquest servei d'informació i recerca, que es realitza des de l'Oficina de Recuperació Econòmica, fa una cerca en funció de les necessitats de cada activitat empresarial, ja sigui en naus o en terrenys industrials o comercials.

Amb aquest assessorament, les persones interessades poden conèixer totes les possibilitats amb què es compta i rebre l'acompanyament necessari per a facilitar la seva instal·lació, alhora que també es rep informació sobre l'estat del mercat actual i les possibles evolucions dels diferents polígons.

Aquest nou servei manté actualitzada una base de dades on es poden consultar totes les naus i parcel·les disponibles AQUÍ

Sant Fruitós de Bages compta amb 107.000 m² de sòl industrial disponible, i preparat per edificar, amb parcel·les d'entre 300 i 20.000 m2. De cara al futur, a més, amb la finalització de la urbanització del Polígon Industrial de la carretera de Berga, es disposarà de més de 400.000 m2 més. Pel que fa a naus industrials, hi ha oferta disponible amb superfícies des dels 250 m2 fins als 12.000 m2.

Per tal de donar a conèixer tota l'oferta i serveis dels diferents polígons industrials i comercials del municipi, el consistori ha realitzat un reportatge promocional per tal de facilitar a noves empreses la recerca de la millor ubicació. Aquest audiovisual es pot visualitzar AQUÍ

Les persones interessades en implantar o fer créixer la seva empresa al municipi poden sol·licitar aquest nou servei a l'Oficina de recuperació Econòmica a través del correu sfb.promocio.econom@santfruitos.cat o trucant al 93 878 9702.

Arxius Adjunts