Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament ofereix classes gratuïtes de Txi Kung per a les dones del municipi

El període d'inscripcions finalitza el 13 de gener

A partir del mes de gener, les dones del municipi podran gaudir setmanalment de classes dirigides de Txi Kung, de forma gratuïta.

Aquesta disciplina mil·lenària xinesa consisteix en la realització de diferents postures estàtiques i exercicis de relaxació, és d'intensitat baixa/moderada el què fa que puguin participar-hi totes les dones independentment de la seva edat o condició física.

La pràctica del Txi Kung permet aprendre a controlar la respiració, el què afavoreix a millorar el sistema circulatori i el nerviós, alhora que també aporta altres beneficis com la prevenció de l'osteoporosi, ja que es reforcen els ossos i també pot ajudar a tenir cura de la salut mental.

Les sessions gratuïtes es realitzaran cada dimarts, d'11 del matí a 2/4 d'una del migdia, a l'Esplai, i es faran de forma regular des del 17 de gener i fins al mes de juny.

Les places per participar en l'activitat són limitades i cal inscriure's prèviament abans del 13 de gener a l'Àrea d'Atenció a les persones de l'ajuntament (C. Padró, 72).