Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament ofereix xerrades sobre formació financera bàsica per a joves i adults

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, amb la col·laboració de l'Associació de Voluntaris de Caixabank, ofereix dues xerrades d'educació financera bàsica, dirigides a adults i joves, que tenen per objectiu que els assistents comprenguin els conceptes financers bàsics i adquireixin eines per a la millora de la presa de decisions en l'àmbit de les finances.

En aquestes sessions s'oferiran píndoles informatives sobre el control de les despeses, l'endeutament raonable, la importància d'elaborar un pressupost familiar i també s'explicaran els productes bancaris bàsics: els comptes, les targetes i els préstecs per conèixer-los bé i saber-ne fer un bon ús.

La sessió per a públic adult es durà a terme el dilluns 14 de juny, a les 12 del migdia al Nexe Espai de Cultura, i la sessió per a públic jove serà el dimecres 16 de juny a 2/4 de 6 de la tarda al Nexe -Espai Jove.

Les persones interessades a participar-hi han d’inscriure’s prèviament a l’Oficina de Promoció Econòmica per telèfon al 93.878.97.02 (de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores) o per correu electrònic a  sfb.promocio.econom@santfruitos.cat