Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament omplirà de tions el municipi per fer viure el Nadal a tots els racons

Aquestes figures nadalenques han sorgit dels arbres cremats de l’incendi de Les Brucardes.

Aquest mes de novembre una dotzena de tions han baixat dels boscos de Sant Genís i de la Tolega de Les Brucardes per omplir tots els racons del municipi de la màgia del Nadal.

Amb la voluntat de poder gaudir d’un element nadalenc molt arrelat a casa nostra, aquests darrers dies han estat restaurats i engalanats amb el treball conjunt de l'agrupament escolta Frifènics, dels usuaris del Centre Ocupacional La Sagrera de la fundació Ampans, de les ampes de les escoles, del Col·lectiu de Recerca Històrica i dels comerciants del municipi.

Durant les pròximes setmanes l'Ajuntament els farà un lloc a les places i carrers del nucli i de tots els barris i urbanitzacions, per tal que tots els veïns comencin a gaudir de l’experiència “Viu el Nadal a Sant Fruitós de Bages” i alhora per fer recordar a petits i grans l’incendi que va viure al municipi per tal que entre tots puguem fer prevenció.

El tradicional tió de la plaça de la Vila enguany estarà acompanyat per dotze tions més perquè els nens i nenes puguin alimentar-los abans de la Nit de Nadal.