Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament organitza un taller familiar per aprendre tècniques de fabricació de pigments amb materials naturals

L'activitat s'emmarca dins el cicle de sortides mensuals per donar a conèixer el patrimoni local que aquest mes d'abril es dedica a les pintures rupestres de les Brucardes.

Un taller familiar per aprendre a fabricar pigments a través de materials naturals, és la proposta d'aquest mes per donar a conèixer el patrimoni local del municipi, que aquest abril va dedicat a les pintures rupestres de les Brucardes.

De la mà d'Art Guimerà, els participants podran treballar amb materials com la cúrcuma o la rubia i aglutinants com l'ou o la mel, per preparar pigments naturals tal com es feia a la prehistòria. Un cop la pintura estigui elaborada, es farà una obra col·lectiva.

Les pintures rupestres de les Brucardes són un jaciment arqueològic de gran valor que va ser descobert l'any 2016 i que ha estat declarat Bé Cultural d'Interès Nacional.

El taller serà el divendres 12 d'abril a ¾ de 5 de la tarda al Nexe Espai de Cultura. Per participar-hi cal inscriure's prèviament al correu electrònic sfb.turisme@santfruitos.cat