Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament organitza una caminada fins a la caseta i la resclosa de la Mina per donar a conèixer aquest patrimoni immoble

Serà el diumenge 26 de maig dins el cicle de sortides mensuals per a conèixer el patrimoni local.

La caseta i la resclosa de la Mina serà el patrimoni local que es descobrirà aquest mes de maig dins el cicle de sortides que s'han impulsat des de l'Ajuntament per donar a conèixer l'entorn proper.

Aquests elements del patrimoni immoble del municipi es troben al camí del riu Llobregat, a uns tres quilòmetres del monestir de Sant Benet de Bages. Es tracta de la resclosa de la fàbrica elèctrica del Pont de Vilomara que pren les aigües uns metres més avall del junyent del riu d'Or amb el riu Llobregat. Al costat de la resclosa, que ressegueix el marge dret del riu Llobregat, s'ubica la casa que acull les instal·lacions. Es tracta d'una edificació que data del 1908.

Aquesta sortida es realitzarà aquest diumenge 26 de maig i consistirà en una caminada d'uns 12 quilòmetres, guiada per l'entitat excursionista Posa't en Marxa. La sortida serà a les 9 del matí des de Sant Benet de Bages.

Per participar-hi cal inscriure's prèviament a sfb.turisme@santfruitos.cat