Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament programa sessions formatives sobre violències masclistes amb les entitats esportives del municipi

La formació va dirigida als equips tècnics que estan en contacte amb els joves i infants.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat diferents sessions formatives sobre violències masclistes, dirigides als entrenadors i entrenadores de les diferents disciplines esportives del municipi, per tal que disposin d'eines per a treballar amb els infants i joves a qui dirigeixen.

Aquestes sessions estan basades en la guia "Una història quotidiana", elaborada per l'Ajuntament i la cooperativa Candela, on s'ofereixen eines per a detectar les violències masclistes i saber com actuar davant d'elles.

Les tècniques d'aquesta entitat són les encarregades de dirigir aquestes sessions que ja han realitzat els tècnics dels equips de futbol del municipi i que pròximament realitzaran altres entitats.

Aquestes sessions neixen com a resposta de la demanada dels clubs esportius per tal que les persones que estan en contacte diari amb joves i infants disposin de formació en aquest àmbit.

La guia "Una història quotidiana" està editada en forma de llibret, format per dues parts, una primera pedagògica on de manera fàcil i molt visual s'explica què són i d'on sorgeixen aquest tipus de violències i en quins àmbits es poden donar, i una segona, en forma de relat, on a través d'una història ficcionada d'una parella, la Laura i l'Oriol, es posa en evidència una situació de violència a l'espai públic del municipi.

La guia es pot descarregar AQUÍ