Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament programa un curs d'iniciació a la narrativa fotogràfica que culminarà amb una exposició col·lectiva

La formació és gratuïta i és oberta a qualsevol persona major de setze anys.

Sota el títol "Una mirada propera a la nostra realitat quotidiana a través del passeig fotogràfic", l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ofereix un curs gratuït d'iniciació a la narrativa fotogràfica a càrrec del fotògraf Jordi Barreras.

Aquest taller proposa als participants la realització d'un projecte que formarà part d'una exposició fotogràfica col·lectiva. La temàtica escollida per cada alumne estarà relacionada amb la història de Sant Fruitós del Bages, la seva riquesa cultural i tradicions, el seu llegat arquitectònic, la sociologia dels barris, les polítiques de gènere, el medi ambient, diversitat cultural,...

Aquest taller es planteja com una primera incursió al món de la fotografia, no són necessaris coneixements previs ni disposar de càmeres professionals. Les fotografies es poden dur a terme amb el mòbil i es prioritza que l'alumne es familiaritzi amb les possibilitats narratives de la fotografia per sobre d'aspectes tècnics. El curs és dirigit a un públic molt divers: adolescents, adults i gent gran.

La formació serà els dies 19 d'octubre i 16 de novembre, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, amb punt de sortida al Nexe Espai de Cultura.

La formació és gratuïta, però cal inscriure's prèviament a l'Àrea d'Atenció a les Persones.