Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament programa un taller de gamificació per a identificar i desenvolupar les competències pròpies en el procés de recerca de feina

Els usuaris del Servei Local d'Ocupació de Sant Fruitós de Bages han pogut prendre part aquesta passada setmana en un taller per desenvolupar les competències pròpies a través de la gamificació.

La gamificació és l'ús de dinàmiques pròpies del joc en un entorn no lúdic, en aquest cas en la recerca de les competències d'un mateix. Aquesta proposta innovadora, que s'ha fet per primer cop al Bages, ha estat molt ben rebuda pels participants. El taller s'ha desenvolupat en tres sessions en el marc dels Tallers Ocupa't que impulsa l'Ajuntament.

Aquest dimecres també s’ha celebrat la xerrada "Coneixements bàsics del mercat de Treball”, on els participants han pogut conèixer conceptes relacionats amb el mercat de treball com són els tipus de contractes, què és l'IRPF, com llegir una nòmina, què són els convenis, entre altres.

La propera proposta dels tallers Ocupa’t serà el 21 de novembre amb una formació d’Ikigai, una tècnica per identificar les passions personals i explorar els talents i habilitats personals.

La darrera de les formacions versarà sobre comunicar, liderar i empoderar. Serà els dies 27, 28, 29 i 30 de novembre i els participants aprendran tècniques d’oratòria, de comunicació efectiva i de lideratge

Les persones interessades a prendre-hi part han d'inscriure's enviant un correu electrònic a garridoos@santruitos.cat o trucant al 938789702.