Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament programa una sortida al teatre per veure el darrer espectacle de Los Morancos

La sortida està inclosa dins els actes de la setmana de la gent gran.

L'Ajuntament ha programat una sortida al Teatre Coliseum de Barcelona per veure el darrer espectacle de Los Morancos, Bis a bis.

En aquest nou show dels germans Jorge i César Cadaval, la vida dels humoristes canvia dràsticament amb l'entrada en vigor d'una nova i estricta llei, la Llei Mostassa, que minimitza el nivell d'ofensa de l'humor fins a tal punt, que tot l'elenc còmic nacional acaba a la presó i entre ells també Els Morancos. Jorge i César hauran d'aprendre a manejar-se en el tibant i sempre perillós ambient carcerari, cosa que els portarà fins i tot a distanciar-se entre ells.

La sortida serà el divendres 3 de maig i se sortirà a ¾ de 4 de la tarda des del pavelló d'esports i es retornarà a les 9 del vespre al mateix punt. El preu de la sortida és de 45,45 € que inclou el transport en autobús i l'entrada al Teatre.

Les persones interessades a inscriure's han de fer-ho fins al 28 de març a l'Esplai.
Durant el mes d'abril tota la gent gran del municipi rebrà a casa seva el programa complet d'activitats de la setmana de la gent gran que se celebrarà del 3 al 12 de maig.