Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament programa una sortida al teatre per veure" Nada es imposible", del Mago Pop

Les entrades es poden comprar fins l'1 de setembre a l'àrea de cultura.

El dijous 6 d'octubre els veïns i veïnes del municipi podran gaudir de l'espectacle de màgia del Mago Pop "Nada es imposible. Broadway Edition" al teatre Victòria de Barcelona.

L'Ajuntament ha organitzat una sortida amb autobús fins al teatre barceloní per tal d'apropar aquest espectacular muntatge a tothom qui ho desitgi.

L'autobús sortirà a les 6 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras per arribar a la funció de 2/4 de 9 del vespre. Un cop finalitzada la representació es retornarà als assistents al mateix punt.

El preu de la sortida, que inclou el transport i l'entrada a platea és de 63 €. Les places són limitades i cal realitzar la reserva abans del dia 1 de setembre a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament (carrer Padró 72-74).

Antonio Diaz, el Mago Pop, fa la darrera parada a Barcelona abans de començar la gira internacional del seu espectacle “Nada es imposible”, un espectacle amb il·lusions inèdites i jocs mai vistos que ja han deixat bocabadats a més de 2 milions d'espectadors.

En aquesta edició especial, Díaz ofereix un muntatge on proposa als espectadors un viatge extraordinari ple de diversió, sensibilitat, sorpreses, ritme i emocions.